Επισκευές

Επισκευή - Αναβάθμιση PC

Εάν ο υπολογιστής σας είναι αργός,δεν ανταποκρινεται σε καποιες λειτουργίες και "κολαει" ελάτε σε μας να βρούμε την αιτία και να τον διορθώσουμε.

Για ότι χρήση και αν θέλετε , απλή χρήση εφαρμογών γραφείου,πλοήγηση στο Internet, η gaming PC ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τον καινούριο υπολογιστή σας.

Η Οθόνη δεν ανάβει η δειχνει γραμμές στο λάπτοπ η τον σταθερό σας υπολογιστή πιθανόν να έχει πρόλημα η κάρτα γραφικών σας.

Μετά απο κάθε format η αλλάγή σκληρού δίσκου χρειάζεται καινούρια εγκατάσταση των windows και όλων των βασικών προγραμμάτων του υπολογιστή σας.

Ο τακτικός έλεγχος του συστήματος ψύξης και η συντήρηση του επιβάλεται σε κάθε σταθερο υπολογιστη και κυρίως στο λάπτοπ σας για την αποφυγη δυσάρεστων συνεπειων. 

Το κακόβουλο λογισμικό είναι ένα ανεπιθύμητο πρόγραμμα που μπορεί να υποκλέψει να βλάψει τη συσκευή σας και να "μολύνει" τα αρχεία σας.

Με την αναβάθμιση του hardware πετυχαίνουμε ενας παλαιότερος υπολογιστής να λειτουργήσει καλύτερα και να γίνει ταχύτερος.

Εάν "χασατε" τα δεδομένα σας απο κάποια αιτία χάλασε η δίσκος σας η τα διαγράψατε κατα λάθος υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσετε ξανά.