Σχετικά Με Εμάς

01. Ποιοι Είμαστε

02. Γιατί Εμάς

Η αγάπη μας για την τεχνολογία και τα έξυπνα προιόντα ξεκινάει από πολυ παλιά. Η αρχή έγινε εκεί γύρω στο 2009 όταν ξεκινήσαμε να επισκευάζουμε λάπτοπ και να συναρμολογούμε σταθερούς υπολογιστές. Η ξέφρενη ανάπτυξη της τεχνολογιας μας οδήγησε να ασχοληθούμε σταδιακά και με την επισκευή smartphone, LED TV , παιχνιδομηχανές,τα δίκτυα και το ιντερνετ, και κατασκευή ιστοσελίδων και marketing.
Το 2020 δημιουργήσαμε την εταιρία DTX SOLUTIONS ΙΚΕ με Αριθμό Μητρώου ΓΕΜΗ 154560739000 ΑΦΜ 801331600, και την ιστοσελίδα PCtech.gr . Εξειδικευόμαστε στις επισκευές και πωλήσεις προιόντων τεχνολογιας, τη κατασκευή δικτύων,τα συστήματα ασφαλείας ,τις Ηχητικές και φωτιστικές εγκαταστάσεις, τη κατασκευή ιστοσελίδων και σε άλλους τομείς τεχνολογίας.

Είμαστε η τεχνική υποστήριξη σας 24 ώρες 7 ημέρες, έτομοι να λύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το κινητό, τον υπολογιστή σας, το tablet η οποιαδήποτε συσκευή τεχνολογίας έχετε άμεσα , γρήγορα και οικονομικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, επισκευζουμε η αναβαθμίζουμε τις παλιές η χαλασμένες συσκευές σας αυθημερόν. Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε άριστες και ποιοτικές υπηρεσίες και προιόντα που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς. Είμαστε ειδικοί σε αυτό που μας αρέσει να κάνουμε!

pctech_gr_about_us_image_2-1024x459

03. Τι Κάνουμε

Επισκευές - Πωλήσεις - Ανταλλακτικά Ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών.
Επισκευές - Πωλήσεις - Ανταλλακτικά Κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.
Κάμερες ασφαλείας - καταγραφικά.
Ηχητικές και Φωτιστικές εγκαταστάσεις.
Κατασκευή - συντήρηση Δίκτυων υπολογιστών.
Επισκευές - Ανταλλακτικά led TV Ηλεκτρονικών συσκευών κονσόλες και βιντεοπαιχνίδια.
Κατασκευή και βελτίωση ιστοσελίδων - Υπηρεσίες Ίντερνετ.

0 +
Χρόνια Εμπειρίας

στις επισκευές σταθερών Υπολογιστών , λάπτοπ , τάμπλετ και smartphone όλων των εταιριών.

0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες

Εμπιστεύτηκαν τις συσκευές τους σε μας και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι απο τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες.

0 +
Επισκευές

Η άρτια κατάρτηση και η συνεχή μας εκπαίδευση μας επιτρέπει να επιλυσουμε ακόμα και τις δυσκολότερες βλάβες.

pctech_gr_about_us_image_1

04. Εξυπηρέτηση Πελατών

Προτεραιότητα μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας. Για το λόγο αυτό αξιολογόυμε τις ανάγκες σας και προτείνουμε το καλύτερο για εσάς και για την επιχείρηση σας στη οικονομικότερη τιμή με βάση πάντα την ποιότητα και την αξιοπιστία των κατασκευαστών μας.

Κατασκευαστές