Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στον στην σελίδα PCtech.gr. Η χρήση των υπηρεσιών της σελίδας μας προϋποθέτουν την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή
των όρων που περιγραφονται παρακάτω.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η επωνυμία της εταιρείας είναι:
“DTX SOLUTIONS Ι.Κ.Ε.”, με διακριτικό τίτλο “PCtech.gr”,
Έδρα ΔΗΜ. ΛΙΒΕΡΔΙΣΗ 4, ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ Η/Υ , ΜΟΛΑΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Τ.Κ.23052, ΑΦΜ:801331600 και Αρ.ΓΕΜΗ 154560739000.

Παρεχόμενες πληροφορίες

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται στο PCtech.gr, με την επιφύλαξη τυχόν
τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν.
Περιεχόμενο
Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να ανανεώνει το περιεχόμενο της σελίδας, τις τιμές των προϊόντων,τις προυποθεσεις συναλλαγών και τους παρόντες όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.
Περιορισμός Ευθύνης
Ο έλεγχος των πληροφοριών και της καταλληλότητας των προϊόντων που παραγγέλλονται ανήκει αποκλειστικά στο Πελάτη. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ασυμβατότητες που ενδέχεται να προκύψουν των προϊόντων που παραγγέλλονται από το πελάτη. Η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε άμεση η έμμεση άμεση ή έμμεση ζημία, που μπορεί
να προκύψει από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της
Ιστοσελίδας.
1. Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.
2. Επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων και υπηρεσιών για περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προιόντων και υπηρεσιών, εγγυάται όμως την έγκαιρη ενημέρωση του τελικού καταναλωτή για τη μη διαθεσιμότητας τους.
3. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο των προϊόντων (π.χ. φωτογραφίες, πληροφορίες, ονόματα, κ.λ.π.), και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω της σελίδας pctech.gr “όπως ακριβώς έχουν”.
4. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα pctech.gr δεν φέρει ευθύνη για νομικές απαιτήσεις για τυχόν ζημία (απώλεια κερδών, διαφυγόντων κέρδών, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία η μή του δικτυακού τόπου, την αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες που διατίθενται από αυτόν.
Καταχώρηση παραγγελίας και διαθεσιμότητα προϊόντων
Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται και την αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Σε περιπτώσεις που το απόθεμα είναι χαμηλό,
η εταιρία έχει το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής και να ενημερώσει τον τελικό καταναλωτή. Η επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων διαθεσιμότητας ελέγχεται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας .
Πνευματικά Δικαιώματα
Δικαιούχος των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.pctech.gr είναι η εταιρία DTX SOLUTIONS I.K.E.
Άλλοι Όροι:
Μέρος των όρων χρήσης αποτελούν και οι σελίδες στους συνδέσμους Πολιτική Απορρήτου και Πολιτική Cookies