Συχνές Ερωτήσεις

Καθημερινά δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις επισκευές η τα προϊόντα. Γιά τις ποιο συνηθισμένες απο αυτές εδω θα βρείτε τις απαντήσεις.

Οποιαδήποτε μάρκα σταθερού υπολογιστή , οθόνης, λάπτοπ , κινητου , Led TV , παιχνιδομηχανής κι αν έχεται μπορούμε να τηυν επισκευάσουμε.

Κατοπιν συνενόησης ερχόμαστε και παραλαμβάνουμε την συσκευή σας απο το χώρο σας. Σε περίπτωση που είστε εκτός Νομού Λακωνίας μπορείτε να μας αποστείλετε τη συσκευή σας με κουριερ και να σας την στείλουμε επισκευασμένη.

Στις περισσότερες περιπτώσεις επισκευάζουμε τη συσκευή σας αυθημερόν. Στη περίπτωση που απαιτείται ανταλλακτικο συνήθως χρειάζονται 1-2 ημέρες , εκτός σπάνιων περιπτώσεων που το ανταλλακτικο έρχεται απο το εξωτερικο οπότε ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 7-10 ημέρες.

Αρκεί να έχετε σύνδεση internet και μπορούμε να επιλύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας εξ αποστάσεως.

Το κόστος επισκυής στο χώρο σας  είναι 20€ ανά ώρα. Σχεδόν οι περισσότερες των βλαβών επιδιορθώνονται στον χρόνο αυτό.

Όλες οι επισκευές καλύπτονται απο 3μηνη εγγύηση εργασίας και τα αντταλλακτικά αναλόγως το κατασκευαστή. Για οποιοδήποτε πρόβήμα αντιμετωπίζετε μετά την επισκευή που κάναμε  καλέστε μας και θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, γρήγορα και χωρίς καμία χρέωση.

Εαν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλέστε μας