Συχνές Ερωτήσεις

Καθημερινά δεχόμαστε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις επισκευές η τα προϊόντα. Γιά τις ποιο συνηθισμένες απο αυτές  εδω θα βρείτε τις απαντήσεις.

Επισκευές

Επισκευάζουμε κάθε είδους βλάβη σε Υπολογιστές ,κινητά , τάμπλετ , Led τηλεοράσεις παιχνιδομηχανές ,  λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όλων των εταιριών. Η διάγνωση γίνεται αυθημερόν και είναι δωρεάν. Χρεώνεστε μόνο για το κόστος της επισκευής και το κόστος του ανταλλακτικού εάν υπάρχει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις η επισκευή ολοκληρώνεται αυθημερόν. Έφ όσον χρειαστεί ανταλλακτικό που δεν το έχουμε εμείς και υπάρχει στους προμηθευτές μας, η συσκευή σας θα είναι έτοιμη την επόμενη μέρα. Σε διαφορετική περίπτωση (παραγγελία ανταλλακτικού απο το εξωτερικό ) ο χρόνος επισκευής μπορεί να φτάσει τις 10-15 ημέρες.

Στείλτε μας τη χαλασμένη συσκευή σας με τη συνεργαζόμενη εταιρια κούριερ ΔΩΡΕΑΝ και θα τη λάβετε επισκευασμένη εντός 2 ημερών.  

Κατόπιν συνενόησης ερχόμαστε στο χώρο σας εντός του Νομού Λακωνίας

Αποστολές και Πληρωμές

Στις περισσότερες περιπτώσεις η διάρκεια παράδοσης προϊόντων όταν αυτα είναι άμεσα διαθέσιμα είναι 2 – 3 εργάσιμες ημέρες. Για Νησιά η απομακρθσμένες περιοχές μπορεί να αυξηθεί κατά 2-3 ημέρες.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κάρτα (Visa , MasterCard , Maestro) μέσω της Viva Wallet , με PayPal, Τραπεζική κατάθεση , ή Αντικαταβολή κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας απο την εταιρία κούριερ.

Εάν η παραγγελία σας είναι ακόμα σε επεξεργασία και δέν έχει αποσταλει, ναι μπορείτε. Εάν έχει ήδη αποσταλεί και δεν τη παραλάβετε στη διεύθυνση που ορίσατε κατά τη παραγγελία , τότε αυτη θα επιστραφεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελία σας και αποσταλεί, θα λάβετε email με τον αριθμό φορτωτικής της εταιρίας κούριερ,  ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της αποστολής σας.

Refurbished

GRADE A+ : Άριστη εξωτερική κατάσταση , Άριστη Λειτουργία , Βαμμένο με το εργοστασιακό χρώμα.

GRADE A : Καλή εξωτερική κατάσταση , Άριστη Λειτουργία , Ελάχιστα σημάδια χρήσης.

GRADE B : Γρατζουνιές η βαθουλώματα , Άριστη Λειτουργία .

  • Όλα τα Refurbished Desktop, Laptop, και Smartphones έχουν εγγύηση καλής λειτουργιάς 1 έτους με άμεση αντικατάσταση η επισκευή.
  • Η εγγύηση δεν ισχύει γιά τις μπαταρίες των Laptop και smartphones.
  • Τα ανταλλακτικά έχουν 6 μήνες εγγύηση.

Επιλέγοντας Refurbished σας δίνεται η ευκαιρία ευκαιρία να αγοράσετε ανακατασκευασμένες συσκευές κορυφαίων εταιριών σε τιμή ευκαιρίας με εγγύηση.

Τα Refurbished λάπτοπ η Desktop είναι συνήθως επώνυμα εκθεσιακά προϊόντα, η μεταχειρισμένα που επιστράφηκαν από εταιρίες. Είναι ελεγμένα και ανακατασκευασμένα απο τον κατασκευαστή η τον προμηθευτή μας και έχουν διετή εγγύηση.

Επιστροφές

Εάν το προϊόν που παραλάβατε δεν λειτουργεί η είναι  είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μας το επιστρέψετε δωρεάν. Εάν επιθυμείτε θα το αντικαταστήσουμε η θα σας επιστραφεί το ποσόν της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

Όχι. Δέν θα χρεωθείτε απολύτως τίποτα. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ελατωματικού προϊόντος είναι δωρεάν. 

Εάν πληρώσατε με πιστωτική η χρεωστική κάρτα, θα σας επιστραφεί το ποσό στο λογαριασμό της κάρτας σας.  Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή θα χρειαστούμε τον αριθμό λογαριασμού σας ώστε να σας καταθέσουμε το ποσόν. Για πληρωμές που έγιναν με PayPal, θα επιστραφεί το ποσό στο λογαριασμό σας της PayPal.

Αφού παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν(τα) που επιστρέφετε θα πίστωθεί το ποσόν της παραγγελίας σας , ανάλογα με τον τρόπο που κάνατε τη πληρωμή (Τραπεζική κατάθεση , Κάρτα, PayPal ) εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Δέ βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Μιλήστε μας στο Chat

Κάντε κλίκ πάνω στο εικονίδιο για να μιλήσετε ζωντανα τώρα μαζί μας!

Γράψτε μας ένα μύνημα

Ανοίξτε τη φόρμα επικοινωνίας και στείλτε μας το μύνημα σας. Θα απαντήσουμε εντός λίγων λεπτών.

Κατασκευαστές